Om

Trygg Service - Torrevieja


Din hjelpende hand i og rundt Torrevieja!


Vi hjelper deg med enn trygg vistelse i vermen isteden får en kanskje glatt   tilverelse i Skandinavia.


Se vad vi kan tilbyde Deg!

Trygg Service - Torrevieja startedes våren 2015. Enn av grundene til at vi startet Trygg Service var at vi såg at det finnes et stort behov av hjelp i og rundt Torrevieja. Hjelp i form av at det fremfor alt finnes mange eldre skandinaver her på Costa Blanca som har behov for mange ting. Hjelp til/på/fra sykehus og apotek. Mange trenger og hjelp i sine hjem med diverse praktiske ting.


Trygg Service - Torrevieja består idag av Lars-Gunnar Nordstrøm. Lars-Gunnar har enn bakrunn som Grafisk Designer, men etter 15 år i dette fag trekt seg mot service med mennisker. Og erfaring som snekker, barnevern og etterbarnevern, psykiatri og akutt psykiatri. Har og jobbet som personlig assistent innen privat og kommunal omsorg.


Trygg Service samarbeider med flere kompetente fagpersoner så som hjelpepleier, tolk, hjelpemiddelssentral med mere.


Alt som tiden går her nede i Torrevieja har Trygg Service utøket sine tjenester med at og vare personlig assistent. Andre tjenester som vekser er og nøkkeloppevaring, hus og leilighetstilsyn. Seneste nyheten er og bil og leilighets utleie.


Trygg Service - Torrevieja har ikke noen planer at vekse seg enormt store, da vi føler at vi da kan miste den personlige kontakten med våre klienter som er så viktig. Vi jobber med Service og det skal vi lever.